1a linea de mar, espectaculars vistes!!!

Apartament a primera linea de mar, amb saló menjador i terrassa amb espectaculars vistes al mar, a la Bahia de Palamós i Torre Valentina. La platja està només creuar al Passeoig Maritim de Sant Antoni de Calonge. Disposa de 2 dormitoris dobles, ascensor y traster a la mateixa planta de l'entrada a l'habitatge. Un apartament mols agradable per gaudir-ne tota la temporada, o els caps de setmana.

Ampli pis 132m2 a 5 minuts de la Sagrada Família

Aprofita el privilegi de viure en un ampli pis de 132m2 construïts, en una 4a planta ia la zona de Sagrada Família !. Aquest habitatge et brinda la possibilitat de gaudir de la tranquil·litat en una de les zones més buscades de la ciutat de Barcelona. Està ubicada al carrer Indústria, a l'altura de Sardenya, a 5 minuts a peu de la Sagrada Família.

Totalment exterior, 5 habs, 4 banys, balcó, 2 ascensors, traster, parquing, a la zona de Tres Torres

Per gaudir i submergir-se en les Tres Torres, barri amb més de 100 anys d'història.Habitatge a 4 vents, TOTALMENT exterior, amb impressionant entrada de llum natural per les seves innombrables finestrals de les 4 façanes que envolten l'immoble. És un edifici amb només 6 veïns, un pis per planta, amb accés directe des de l'ascensor al rebedor i un segon accés amb un altre ascensor per la zona de servei. Comptem amb 5 habitacions i 4 banys, molt ben distribuïts.

Gratis el Certificado Energético y la Cédula de habitabilidad


Le regalamos la cédula de habitabilidad y el certificado de eficiencia energética si nos trae para vender su propiedad.

Quienes somos

Mayte Montes

Mayte Montes

Socia fundadora
"Su confianza merece nuestra total implicación"
Estrella Méndez

Estrella Méndez

Socia fundadora
“Es un lujo ver cómo se iluminan los ojos, cuando conseguimos cumplir tu sueño”

Nuestro principio fundamentalTratar a las personas como nos gusta que nos traten

Contactar

© 2019 inin.cat