1a linea de mar, espectaculars vistes!!!

Apartament a primera linea de mar, amb saló menjador i terrassa amb espectaculars vistes al mar, a la Bahia de Palamós i Torre Valentina. La platja està només creuar al Passeoig Maritim de Sant Antoni de Calonge. Disposa de 2 dormitoris dobles, ascensor y traster a la mateixa planta de l'entrada a l'habitatge. Un apartament mols agradable per gaudir-ne tota la temporada, o els caps de setmana.

Totalment exterior, 5 habs, 4 banys, balcó, 2 ascensors, traster, parquing, a la zona de Tres Torres

Per gaudir i submergir-se en les Tres Torres, barri amb més de 100 anys d'història.Habitatge a 4 vents, TOTALMENT exterior, amb impressionant entrada de llum natural per les seves innombrables finestrals de les 4 façanes que envolten l'immoble. És un edifici amb només 6 veïns, un pis per planta, amb accés directe des de l'ascensor al rebedor i un segon accés amb un altre ascensor per la zona de servei. Comptem amb 5 habitacions i 4 banys, molt ben distribuïts.

ÀTIC ACOLLIDOR DE 65M2 +34 DE TERRASSA. A 1 MINUT DE METRO, TREN I AUTOBUS.

Distruta d'aquest acollidor àtic de 2 habitacions, amb cuina independent, bany complet i moltíssima llum natural en totes les seves estances i amb ASCENSOR. Tens la possibilitat de gaudir d'aquest immoble a la millor zona de Sant Andreu, a només creuar el carrer hi ha el Club Nàutic de Sant Andreu, situat a 3 minuts del tren i del metro, així com de variades línies d'autobusos que et desplacen al centre de Barcelona o als afores de la ciutat

Gratis el Certificado Energético y la Cédula de habitabilidad


Le regalamos la cédula de habitabilidad y el certificado de eficiencia energética si nos trae para vender su propiedad.

Quienes somos

Mayte Montes

Mayte Montes

Socia fundadora
"Su confianza merece nuestra total implicación"
Estrella Méndez

Estrella Méndez

Socia fundadora
“Es un lujo ver cómo se iluminan los ojos, cuando conseguimos cumplir tu sueño”

Nuestro principio fundamentalTratar a las personas como nos gusta que nos traten

Contactar

© 2019 inin.cat