Totalment exterior, 5 habs, 4 banys, balcó, 2 ascensors, traster, parquing, a la zona de Tres Torres

Per gaudir i submergir-se en les Tres Torres, barri amb més de 100 anys d'història.Habitatge a 4 vents, TOTALMENT exterior, amb impressionant entrada de llum natural per les seves innombrables finestrals de les 4 façanes que envolten l'immoble. És un edifici amb només 6 veïns, un pis per planta, amb accés directe des de l'ascensor al rebedor i un segon accés amb un altre ascensor per la zona de servei. Comptem amb 5 habitacions i 4 banys, molt ben distribuïts.

PIS EXTERIOR DE 4 DORMITORIS, 2 BANYS, BALCÓ AMB VISTES AL CARRER I ASCENSOR.

Vols tenir el privilegi de viure a 6 minuts caminant del meravellós temple de la Sagrada Família? O poder anar fent una passejada fins al cor de la Ciutat Comtal? O desplaçar-te per una extensa xarxa de transport públic a qualsevol zona de Barcelona o voltants?

PIS A L'HOSPITALET, DE 2 HABITACIONS, I ASCENSOR

Pràctic i comode pis, a la Zona de Santa Eulàlia de L'Hospitalet. Té una distribució molt quadrada, sense pèrdua de metres en els típics passadissos llargs de molts immobles. Consta de dues habitacions, una doble i una individual, totes dues exteriors a carrer; menjador exterior, bany complet amb les 4 peces, amb plat de dutxa, rebedor, i cuina independent. A l'interior del pis també té un traster d'aproximadament 1 metre quadrat, on estava instal·lada la rentadora.

Gratis el Certificat Energètic i la Cèdula d’habitabilitat


Li regalem la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica si ens porta per vendre la seva propietat.

Qui som

Mayte Montes

Mayte Montes

Sòcia fundadora
"La vostra confiança mereix la nostra total implicació"
Estrella Méndez

Estrella Méndez

Sòcia fundadora
“És un luxe veure com se t’il.luminen els ulls, quan aconseguim complir el teu somni”

El nostre principi fonamentalTractar les persones com ens agrada que ens tractin

Contactar

© 2020 inin.cat